Appartement
Schagerbrug - Burgemeester Siemersstraat 4

Schagerbrug Burgemeester Siemersstraat 4

Appartement

Tijdelijke woonruimtes beschikbaar in Schagerbrug

Op zoek naar een woonruimte in de buurt van Schagen? Per direct hebben wij een mooi appartement in Schagerbrug beschikbaar!

Hoe ziet de woning er (ongeveer) uit

Het appartement heeft een woonkamer, slaapkamer, basic keuken en badkamer. Parkeren kan voor de deur en in de directe omgeving.

De ligging en bereikbaarheid van Schagerbrug

Het appartement is gelegen in een rustige en mooie omgeving vlak bij Schagen. Voor je (dagelijkse) boodschappen kun je terecht in het gezellige centrum van Schagen. Hier rijd je met de auto in 7 minuten naartoe. Hier vind je naast de supermarkt kledingwinkels en drogisterijen.
Even de drukte opzoeken? Met de auto bereik je Alkmaar in 25 minuten.

Over Schagerbrug

Schagerbrug, een verborgen parel gelegen in de schilderachtige regio Noord-Holland. Als een van de best bewaarde geheimen van Nederland, biedt Schagerbrug een ontsnapping aan de drukte van het moderne leven, terwijl het toch gemakkelijk bereikbaar is vanuit nabijgelegen steden.

Voor natuurliefhebbers biedt Schagerbrug een overvloed aan mogelijkheden om te genieten van het buitenleven. Maak een wandeling of fietstocht door het prachtige landschap, bezoek de nabijgelegen stranden of verken de nabijgelegen natuurgebieden.

Wat kost wonen in Schagerbrug bij Gapph?

Je krijgt van ons een contract op basis van de Leegstandwet. Maandelijks betaal je €396,36. Dit is exclusief de kosten voor gas, water en elektra. Daarnaast betaal je €0,25 aan servicekosten per maand. 

Direct naar dit object

€397,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 2 Kamers