Mansion.nl

Veelgestelde vragen

Verhuurt Mansion.nl zelf huizen?

Mansion.nl biedt het totaalaanbod van huurhuizen in Nederland. Wij zijn geen makelaar. Op onze website sturen wij je door naar de website van de makelaar. Het uiteindelijke contact loopt altijd via de makelaar of de particuliere aanbieder van de woning.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van Mansion.nl?

Mansion.nl is helemaal GRATIS. Wij streven ernaar om onze diensten van hoge kwaliteit te voorzien. Daarbij willen wij de woningzoekenden niet belasten met extra uitgaven tijdens het zoeken naar een woning. Het is allemaal al duur genoeg!

Kan ik mijn huis aanbieden op Mansion.nl?

Dat is helaas niet mogelijk. Je huis komt wel op Mansion.nl als je huis wordt aangeboden op een partij die zijn woningen vertoont op Mansion.nl. Heb je je huis aangeboden bij een van deze partijen, maar verschijnt je woning niet op Mansion.nl, neem dan even contact op met je verhuurmakelaar. Hij kan zijn woningen gratis op onze site plaatsen.

Ik ben een makelaar en wil mijn huizen aanbieden op Mansion.nl

Wij kunnen met XML je aanbod van huizen tonen op Mansion.nl. Neem contact met ons op als je een nog betere verspreiding wilt van je woningen. Het aanbieden van deze woningen is geheel gratis en zo krijg je dus gelijk meer naamsbekendheid, zonder extra kosten.

Ik kan mijn aanbod van huurwoningen niet terugvinden op Mansion.nl

Mansion.nl streeft ernaar het totaalaanbod van aangeboden huurwoningen over te nemen. U kunt uw verzoek door geven aan ons via het contactformulier. Wanneer er al wordt samengewerkt kan het zijn dat er een error in de koppeling tussen uw site en Mansion.nl is. Neem ook contact op met Mansion.nl.

Hoe kom ik in contact met de makelaar/verkoper?

Bij Mansion.nl kun je direct door naar de aanbieder, dit is mogelijk door te klikken op het kopje ‘’direct naar aanbieder’’ die te vinden is op de pagina van de woning zelf. Je hoeft hiervoor dus niet in te loggen bij Mansion.nl

Waarom geen account of mail alerts

Wij willen deze site zo transparant en goedkoop mogelijk houden. Daarom kiezen we er voor alle extra opties weg te laten die geld zouden gaan kosten zodat u makkelijk en goedkoop op zoek kunt gaan naar een woonruimte. Mansion.nl is een van de weinige websites waarbij u NIET hoeft te betalen om de woningen te doorzoeken.

Informatie bij een woning is niet correct

Mansion.nl ververst regelmatig de informatie van alle woningen. Indien volgens u de informatie bij een woning niet correct is, controleer dan 48 uur later nogmaals de juistheid van de informatie. Indien de informatie niet automatisch is aangepast, kunt u de fout bij ons melden via het contactformulier.

 

Mijn vraag staat er niet tussen

Heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.

Wat is Mansion.nl

Mansion.nl is een huurmarktplaats waar duizenden huurwoningen aangeboden worden door verhuurders en makelaars aan woningzoekenden. Wij bieden particulieren de mogelijkheid om in één oogopslag het gehele aanbod te kunnen overzien, voor verhuurders en makelaars zorgen wij voor een enorm aantal woningzoekenden die ons website bezoekt met de belangstelling voor huurwoningen.

Reacties zijn gesloten.

Menu

Op Mansion.nl vind je alle huurwoningen van Nederland onder een dak. En het zoeken van woningen is helemaal gratis! Mansion.nl is dé portal voor verschillende soorten woonruimte en huurwoningen. Of je nu op zoek bent naar een huurwoning, seniorenwoning, appartement, vakantiewoning of nieuwbouwwoning. Op Mansion.nl vind je huurhuizen die voldoen aan jouw smaak en verwachtingen.

De zoektocht naar jouw ideale huurwoning begint met snel en eenvoudig huurwoningen zoeken op Mansion.nl.

Copyright 2021 - Mansion.nl