Boven- en/of Benedenwoning
Herkingen - Klinkerlandsestraat 12

Herkingen Klinkerlandsestraat 12

Boven- en/of Benedenwoning

Keurige woning in het prachtige Herkingen beschikbaar!

Het gaat om een nette benedenwoning (tevens hoekwoning) met een woonoppervlakte van circa 58 vierkante meter. Aan de achterkant is een grote tuin aanwezig met grasveld. Veel rust dus. De woonruimte heeft een ruime woonkamer, keuken, één slaapkamer en uiteraard sanitaire voorzieningen.

Parkeergelegenheid

We snappen dat het prettig is als je je vervoersmiddel dichtbij huis kunt parkeren. Er staat een fietsenstalling bij het complex, uitzonderlijk voor de bewoners van het complex. Veilig en geborgen dus. Ook is er in de straat voldoende parkeergelegenheid om je auto te parkeren.

De omgeving van de woning

Herkingen is een prachtig dorp gelegen op het eiland Goeree-Overflakkee en is een geweldige bestemming voor iedereen die op zoek is naar ontspanning, avontuur en gezelligheid. Of je nu op zoek bent naar ontspanning of avontuur, Herkingen heeft voor ieder wat wils!

Activiteiten

Als je van watersport houdt, ben je in Herkingen aan het juiste adres. Het dorp heeft een jachthaven waar je boten kunt huren om te zeilen, te vissen of lekker te varen. Daarnaast kun je ook kajakken of suppen op het Grevelingenmeer, een van de grootste zoutwatermeren van Europa.

Voor de natuurliefhebbers is er ook genoeg te zien. Het dorp ligt namelijk aan de rand van het prachtige natuurgebied de Kwade Hoek. Hier kun je heerlijk fietsen en wandelen door de duinen of langs het strand.

Tot slot zijn er ook genoeg eet- en drinkgelegenheden in Herkingen waar je kunt genieten van heerlijke streekgerechten. Of je nu wilt genieten van een visje aan de haven of een gezellige avond wilt doorbrengen in een van de dorpscafés, in Herkingen is er altijd gezelligheid!

Bereikbaarheid

Herkingen is erg toegankelijk! De N215 brengt je eenvoudig naar alle plaatsen van Goeree-Overflakkee zoals Dirksland, Stellendam, Nieuwe- en Oude-Tonge. Via de A29 sta je binnen 50 minuten in het bruisende Rotterdam.

Wat kost wonen in Herkingen via Interveste?

Zie jij jezelf hier al wonen? Dat kan! Voor deze woonruimte betaal je maandelijks € 442,-. Dit bedrag is exclusief gas, water en licht. Daarnaast betaal je maandelijks € 27,50 aan servicekosten.

Direct naar dit object

€442,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 3 Kamers