Bedrijfsruimte
Vught - Helvoirtseweg 227

Vught Helvoirtseweg 227

Bedrijfsruimte

Tijdelijke werkruimtes in Vught

Dit pand is geschikt voor allerlei doeleinden. Of het nu gaat om je eigen kantoorruimte waar je klanten kunt ontvangen, of gewoon een ruimte om rustig je kantoorwerk te doen. Of wie weet wil je er wel yogalessen of therapieën geven. Het kan hier allemaal. En het is niet duur. Want voor een tientje per vierkante meter zit je hier al met je eigen onderneming of activiteit.

De ligging en bereikbaarheid van Vught

De ligging van dit pand is ideaal. Het ligt direct aan de N65 en je kijkt uit over de mooie landerijen van Vught. Het centrum bereik je met een kleine 10 minuten met de auto. Wandel door het historische centrum van Vught en ontdek de charmante straatjes, winkels en eetgelegenheden. Er zijn verschillende gezellige cafés en restaurants waar je lokale gerechten kunt proeven.

Meer over Vught

Bezoek zeker even Kasteel Maurick. Dit prachtige kasteel en de omliggende tuinen zijn vaak toegankelijk voor het publiek. Het is een mooie plek voor een wandeling en om meer te leren over de lokale geschiedenis. Voor natuurliefhebbers is de Vughtse Heide ook een ideale plek om te wandelen en te genieten van de flora en fauna.

Natuurgebied de IJzeren Man is een recreatieplas met een mooi strand en diverse wateractiviteiten. Hier kun je zwemmen, wandelen, fietsen en genieten van de natuur. Strandbad IJM is de ideale plek voor een lekkere lunch of een heerlijk drankje op een van de ligbedden.

Kijk je mee?

Hoe zien de werkruimtes in Vught eruit en wat kost het?

Dit is een project waar verschillende ondernemers werken en herinneringen maken. Vind jij het leuk om samen zorg te dragen voor dit project? Dan is deze plek iets voor jou!

Zoek je een grote ruimte of misschien toch iets kleiner? Voor iedereen is er een passende ruimte beschikbaar. De ruimtes variëren in oppervlakte van circa 16 m² tot 40 m². Verder zijn in het pand alle voorzieningen aanwezig. Je krijgt van ons een contract op bruikleenbasis. De maandelijkse kosten bedragen € 10,- per m² en dit is inclusief gas, water en licht. Wat je maandelijks betaalt hangt dus af van de ruimte die je gaat gebruiken.

Direct naar dit object

€250,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 5 Kamers