Mansion.nl

Tijdelijke bewoning in Limburg

Tijdelijk wonen in Limburg

Tijdelijk wonen in leuke Limburgse steden is ook voor u nu mogelijk. U heeft de mogelijkheid tot tijdelijk wonen in onder andere Kerkrade, Brunssum en Weert. De tijdelijke woningen die wij in Limburg aanbieden, worden bewoond op basis van Antikraak. Een groot voordeel van bewoning op basis van Antikraak is de lage maandelijkse vergoeding. Al vanaf € 100,- per maand kunt u tijdelijk wonen in een leuke Limburgse stad. De bovenwoningen die Interveste aanbiedt, zijn bestemd voor maximaal twee personen en bevinden zich in een zeer nette staat!

Tijdelijk wonen in leuke Limburgse steden

Heeft u interesse? Kijk dan snel op www.interveste.nl en schrijf u direct in. Op onze Interveste site treft u tevens alle voorwaarden aan om in aanmerking te kunnen komen voor een tijdelijke Interveste Antikraakwoning.

Interveste biedt u de helpende hand bij het zoeken naar geschikte woonruimte:

  • Vind snel goedkope tijdelijke woonruimte
  • Uitgebreid zoeken in ons actuele woonaanbod
  • Ontvang direct bericht bij geschikte woonruimte
  • Interveste werkt niet met wachtlijsten
  • O.a. Antikraak, tijdelijke verhuur

Reacties zijn gesloten.

Menu

Op Mansion.nl vind je alle huurwoningen van Nederland onder een dak. En het zoeken van woningen is helemaal gratis! Mansion.nl is dé portal voor verschillende soorten woonruimte en huurwoningen. Of je nu op zoek bent naar een huurwoning, seniorenwoning, appartement, vakantiewoning of nieuwbouwwoning. Op Mansion.nl vind je huurhuizen die voldoen aan jouw smaak en verwachtingen.

De zoektocht naar jouw ideale huurwoning begint met snel en eenvoudig huurwoningen zoeken op Mansion.nl.

Copyright 2018 - Mansion.nl