Mansion.nl

Interveste – vastgoedbeheer

 

Met een jarenlange ervaring in het beheren van leegstaand vastgoed, is Interveste met recht dé specialist in vastgoedbeheer. Interveste maakt gebruikt van een speciaal Kwaliteits Management Systeem en is aangesloten bij het Keurmerk Leegstand Beheer. Het toont aan dat Interveste een betrouwbare en serieuze partner is, die u graag de zorg voor leefbaarheid bij bijvoorbeeld renovatie- en sloopprojecten uit handen neemt.

Interveste Antikraak en tijdelijk wonen

Interveste biedt een compleet pakket aan diensten op gebied van vastgoedbeheer. Denk hierbij aan het bekende antikraak wonen, maar ook tijdelijke werkruimte voor ondernemers, bewaking van leegstaande projecten en tijdelijke winkelruimtes (de Bruikleenwinkel). De Interveste adviseur zal u vooraf maar ook tijdens een project adviseren over het gebruik en beheer van uw vastgoed. Indien u nog vragen hebt, geeft Interveste hier graag antwoord op in een vrijblijvend gesprek.

Tijdelijk wonen via Interveste

Interveste biedt woningzoekenden woonruimte tegen lage maandelijkse kosten. Tijdelijk wonen kent twee varianten: tijdelijk beheer (antikraak) en tijdelijke verhuur op basis van de Leegstandwet. Tijdelijk beheer is de oplossing met de laagste maandelijkse kosten en heeft een opzegtermijn van twee of vier weken. Vaak zijn de woonruimtes bij Interveste zelfstandig, zoals eengezinswoningen of appartementen. Maar soms betreft het ook kamerbewoning in een groter pand, bijvoorbeeld een oude school of een klooster. Tijdelijke bewoners sluiten een bruikleenovereenkomst af met Interveste. Tijdelijke verhuur biedt een huurovereenkomst voor ten minste zes maanden met een opzegtermijn van drie maanden.

Aanbod woningen Interveste

Bij tijdelijk wonen wordt vaak gedacht aan sloopwoningen. Maar niet alleen sloopwoningen komen in aanmerking voor tijdelijke bewoning. Ook woningen die gerenoveerd zullen worden of te koop staande nieuwbouw worden beschermd door middel van tijdelijk wonen. Het meest recente aanbod van Interveste vind je op de aanbodpagina. Daarnaast kun je ook op de hoogte blijven van aanbod en ander nieuws via Interveste Twitter of de Facebookpagina van Interveste.

Reacties zijn gesloten.

Menu

Op Mansion.nl vind je alle huurwoningen van Nederland onder een dak. En het zoeken van woningen is helemaal gratis! Mansion.nl is dé portal voor verschillende soorten woonruimte en huurwoningen. Of je nu op zoek bent naar een huurwoning, seniorenwoning, appartement, vakantiewoning of nieuwbouwwoning. Op Mansion.nl vind je huurhuizen die voldoen aan jouw smaak en verwachtingen.

De zoektocht naar jouw ideale huurwoning begint met snel en eenvoudig huurwoningen zoeken op Mansion.nl.

Copyright 2021 - Mansion.nl