Mansion.nl
Vind je nieuwe huurwoning hier!
Mansion.nl Topwoningen:

Huurwoningen in Utrecht

Op deze pagina vind je een overzicht van alle huurwoningen in Utrecht die momenteel worden aangeboden door de verschillende makelaars op Mansion.nl. Je kunt alle woningen gratis bekijken en direct naar de aanbieder van de woning zonder kosten. Let op! Het kan zijn dat de aanbieder wel vraagt om een account aan te maken. Wil je meer weten over Utrecht? Bezoek dan de Wikipedia pagina van Utrecht.

Waarom Utrecht

Utrecht ligt midden in de stadstaat Nederland. Vanuit Utrecht ben je binnen een uur in bijna alle belangrijke steden van Nederland. Ook gaan er nachttreinen vanaf Utrecht Centraal. Tenminste één per uur. Hoog Catharijne is het beste voorbeeld van metropool-archtectuur in Nederland. De stapeling van functies is uniek: winkels, woningen, een groot station, een bioscoop, een muziekpaleis en een beursgebouw. Alles in een complex. Deze studentenstad is zeer in aantrek en dat gaat voorlopig nog niet veraderen.

Deze levendige kennisstad met jonge, slimme inwoners beschikt over een grote diversiteit aan aantrekkelijke locaties. Wekelijks komen er in Utrecht veel nieuwe tentjes bij. De nieuwe winkels, zaakjes en trends worden langzaam een hit in plaats van een eendagsvlieg. Ook heeft Utrecht één van de grootste buiten terrassen in Europa. Je kunt heerlijk jezelf zijn in deze stad. Er ligt minder druk op hoe je eruit ziet of wat je aan hebt. Het is vooral belangrijk wie je bent en wat je uitstraalt. Ook jouw geschikte woning in Utrecht vind je op Mansion.nl

Volgens BBC Travel is Utrecht op de vierde plek van de gelukkigste plekken op de wereld. Het karakter en de uitstraling die Utrecht heeft is die van een klein provinciaal dorp. De rust straalt ervan af, terwijl je het stadse gevoel ook nog steeds aanwezig voelt. Dat maakt een reuze fijne combi. Je hebt geen Über, Abeltje of taxi nodig om het centrum van Utrecht te bezoeken. Alles zit lekker dicht op elkaar en is makkelijk met de benenwagen te bezoeken.

Wonen Utrecht

Wonen in Utrecht is zeer in aantrek en dat is ook niet zomaar. De stad biedt veel mogelijkheden en door haar historische stadskern bezorgt Utrecht een onweerstaanbaar karakter waar veel mensen zich graag in thuis voelen. Voor huurhuizen in Utrecht kun je terecht bij Mansion.nl
Er is veel werkgelegenheid en heeft een enorm aanbod op het gebied van leeromgeving. De Universiteit Utrecht is o.a. de beste onderzoeksuniversiteit van Nederland en het UMC Utrecht één van de grootste publieke zorginstellingen van het land. Studenten voelen zich hier helemaal op hun gemak. De indrukwekkende binnenstad biedt alles wat men van een grote stad verwacht, zonder de grote nadelen van een stad als Amsterdam.

Wist je dat Utrecht

  • Het grootste treinstation van Nederland heeft.
  • In 1808 is Utrecht een half jaar lang de hoofdstad van Nederland geweest
  • Utrecht is uitgeroepen tot de mooiste grachtenstad van Europa
  • Je moet 465 traptreden beklimmen om op het hoogste punt van de Domtoren te komen en op meer dan 112 meter hoogste bevindt.
  • Koning Willem-Alexander is geboren in Utrecht
  • Utrecht is de 4 na grootste stad van Nederland en telt 312.000 inwoners
  • Talloze leuke barretjes en restaurants heeft
  • Onze fietscultuur geboren is in Utrecht
  • Utrecht telt zo’n 72.000 studenten, 323.000 inwoners, 168 nationaliteiten, 99 km2 qua oppervlakte, 50 hotels, 350 restaurants, 150 cafés, 7 Universiteiten & Hogescholen, 13 musea en 14 theaters/concertzalen.

 

Menu

Op Mansion.nl vind je alle huurwoningen van Nederland onder een dak. En het zoeken van woningen is helemaal gratis! Mansion.nl is dé portal voor verschillende soorten woonruimte en huurwoningen. Of je nu op zoek bent naar een huurwoning, seniorenwoning, appartement, vakantiewoning of nieuwbouwwoning. Op Mansion.nl vind je huurhuizen die voldoen aan jouw smaak en verwachtingen.

De zoektocht naar jouw ideale huurwoning begint met snel en eenvoudig huurwoningen zoeken op Mansion.nl.

Copyright 2021 - Mansion.nl