Mansion.nl
Vind je nieuwe huurwoning hier!

Mansion.nl Topwoningen:

Huurwoningen in Nijmegen

Op deze pagina vind je een overzicht van alle huurwoningen in Nijmegen die momenteel worden aangeboden door de verschillende makelaars op Mansion.nl. Je kunt alle woningen gratis bekijken en direct naar de aanbieder van de woning zonder kosten. Let op! Het kan zijn dat de aanbieder wel vraagt om een account aan te maken. Wil je meer weten over Nijmegen? Bezoek dan de Wikipedia pagina van Nijmegen.

Waarom Nijmegen

De stad Nijmegen ligt in de provincie Gelderland en is een oude stad met veel jonge studenten die de stad een heel eigentijdse sfeer geven. Het inwonersaantal ligt net boven de 172.000 waarvan maar liefst 48% man en 52% vrouw. Uniek is onder andere het strand dat in het hart van Nijmegen te vinden is.

Het rijk van Nijmegen heeft veel te bieden voor zowel jong als oud. De binnenstad biedt urenlang plezier waarbij je bijvoorbeeld prima kunt winkelen. Lekker uitgaan of heerlijk genieten van de spectaculaire natuur in een van de vele ruige natuurgebieden in het Rijk van Nijmegen. Er zijn tal van gezellige evenementen zoals de beroemde Nijmeegse Vierdaagse. Ook zijn er leuke musea en heerlijke faciliteiten om helemaal tot rust te komen bij het Sanadome Hotel & Spa Nijmegen.

Voor huurders heeft Nijmegen meer dan genoeg te bieden. De stad is voorzien van vele groene gebieden. Voor een huurwoning in Nijmegen moet je bij Mansion.nl zijn. Het uitgebreide aanbod biedt de ideale kans om jouw perfecte huurwoning te vinden. Nabij gelegen bij Nijmegen liggen de steden Arnhem, Utrecht en Den Bosch.

Wonen Nijmegen

De bereikbaarheid van Nijmegen is zeer prima. Zowel met de auto als met de trein. Nijmegen scoort ook prima met het cultureel aanbod en de natuur in de nabije omgheving. Je vindt in Nijmegen Lent veel nieuwbouwwoningen en vanuit hier ben je snel in Arnhem en omgeving. Nijmegen kent negen staddelen waarvan de meeste wonen in Nijmegen-Oost. Je ondervindt een duidelijke tweedeling in het type huurwoningen in Nijmegen. Wanneer je voor een historisch pand gaat, ben je beter af in de binnenstad. Heb je liever een modern huis dat van alle gemakken is voorzien, dan ben je beter af aan de noordkant van de stad. De stad bewijst niet alleen haar veelzijdigheid op het gebied van recreatie en natuur, maar ook op het gebied van huurwoningen die makkelijk te vinden zijn op Mansion.nl.

Menu

Op Mansion.nl vind je alle huurwoningen van Nederland onder een dak. En het zoeken van woningen is helemaal gratis! Mansion.nl is dé portal voor verschillende soorten woonruimte en huurwoningen. Of je nu op zoek bent naar een huurwoning, seniorenwoning, appartement, vakantiewoning of nieuwbouwwoning. Op Mansion.nl vind je huurhuizen die voldoen aan jouw smaak en verwachtingen.

De zoektocht naar jouw ideale huurwoning begint met snel en eenvoudig huurwoningen zoeken op Mansion.nl.

Copyright 2021 - Mansion.nl