Mansion.nl
Vind je nieuwe huurwoning hier!

Mansion.nl Topwoningen:

Huurwoningen in Maastricht

Op deze pagina vind je een overzicht van alle huurwoningen in Maastricht die momenteel worden aangeboden door de verschillende makelaars op Mansion.nl. Je kunt alle woningen gratis bekijken en direct naar de aanbieder van de woning zonder kosten. Let op! Het kan zijn dat de aanbieder wel vraagt om een account aan te maken. Wil je meer weten over Maastricht? Bezoek dan de Wikipedia pagina van Maastricht.

Waarom Maastricht

Maastricht heeft een rijke historie, met op iedere hoek een ander karakter. Het is een mooie stad om te wonen. Shoppen kan in hippe winkels, warenhuizen en boetiekjes. Culinair eten kan ook zeker in Maastricht. Cafeetjes, terrasjes op de mooiste pleinen, restaurants van haute cuisine tot Maastrichtse kost. De stad biedt voor ieder wat wils. Wist je dat Maastricht de grootste ‘cafédichtheid’ heeft van Nederland? De slogan van Maastricht zegt eigenlijk al genoeg: ‘’de stad van het goede leven.’’

Wonen Maastricht

De kosten voor huurwoningen zijn ongekend laag en bieden daarom  mensen de kans om zelfstandig te wonen die normaal gesproken daar niet in aanmerking voor komen door de hoge huislasten. Vind de woning die bij jou past ook bij Mansion.nl
De stad van het zuiden heeft een internationale ligging en wordt naast Nederlands ook veelal in het Duits gesproken. De stad grenst aan de Duitse- en Belgische grens en staat bekend om haar Bourgondische karakter wat terug te zien is in de veelzijdigheid van sfeervolle cafés en restaurants.

Feitjes over Maastricht

  • Sinds 1982 heeft Maastricht een door het Rijk beschermd stadgezicht.
  • Maastricht telt 1.600 monumenten
  • Maastricht trekt jaarlijks gemiddeld 3 miljoen bezoekers
  • In Maastricht kun je bij 157 restaurants een hapje eten
  • Het bekende merk ‘Mora’ in Maastricht is ontstaan
  • Maastricht beschikt over drie 3 treinstations
  • Het totale oppervlak van Maastricht is 60,03 km²
  • In Maastricht wonen meer dan 121.000 mensen
  • Leuven, Düsseldorf, Eindhoven, Keulen en Venlo zijn snel te bereiken vanuit Maastricht
Menu

Op Mansion.nl vind je alle huurwoningen van Nederland onder een dak. En het zoeken van woningen is helemaal gratis! Mansion.nl is dé portal voor verschillende soorten woonruimte en huurwoningen. Of je nu op zoek bent naar een huurwoning, seniorenwoning, appartement, vakantiewoning of nieuwbouwwoning. Op Mansion.nl vind je huurhuizen die voldoen aan jouw smaak en verwachtingen.

De zoektocht naar jouw ideale huurwoning begint met snel en eenvoudig huurwoningen zoeken op Mansion.nl.

Copyright 2021 - Mansion.nl