Zwijndrecht - Javalaan 30

Eengezinswoning

Deze leuke eengezinswoning in Zwijndrecht kan jouw nieuwe thuis worden! Op de begane grond heb je een ruime woonkamer die doorloopt in een eetkamer. In de hal heb je toegang tot je keuken, een apart toilet en de trap naar boven met een ruime trappenkast. Op de eerste verdieping heb je maar liefst 3 slaapkamers (ideaal als je op zoek bent naar een thuiskantoor) en een badkamer. De woning heeft een voor- én achtertuin waar je heerlijk kunt zitten. Ook is er voldoende ruimte in je eigen berging om je fiets te stallen. Heb je een auto? Deze kun je mooi voor de deur parkeren.

Goed bereikbaar met auto én openbaar vervoer

Op nog geen 5 minuten fietsen van de woning vind je winkelcentrum Walburg. Hier vind je alle winkels die je nodig hebt zoals supermarkten, bakkers, drogisterijen en meer. Wonen in Zwijndrecht en werken in Rotterdam? Geen probleem. De oprit van de A16 naar Rotterdam is op 3 minuten rijden van je woning. Ook met het openbaar vervoer ben je zo op weg. Het treinstation bevindt zich op nog geen tien minuten lopen!

Maandelijkse kosten

Wil jij samenwonen in deze woning? Geen probleem, want voor € 110,- per persoon is dat mogelijk. Alleen wonen kan ook, maar dan voor een prijs van € 165,- per maand. Deze kosten zijn exclusief gas, water en elektra. De bijkomende servicekosten betreffen maandelijks €7,56-

Let op! De getoonde foto’s zijn voorbeeldfoto’s en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Direct naar dit object

€110,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 4 Kamers