Eengezinswoning
Waarland - Bernadette-plantsoen 3

Waarland Bernadette-plantsoen 3

Eengezinswoning

Heerlijk wonen in Waarland

Rustig wonen en toch alle gemakken van een stad bij de hand? Het kan in deze woning in Waarland. Stel je voor: een eigen voor- en achtertuin, een prachtige groene omgeving en het gezellige centrum van Alkmaar op 20 minuten rijden.

Over de woning en omgeving

Deze eengezinswoning heeft een woonoppervlakte van ongeveer 60m² en beschikt over een woon- en slaapkamer. Geniet van het prachtige uitzicht direct vanuit je nieuwe thuis. Met zowel een voor- als achtertuin kun je optimaal profiteren van groen en buitenruimte. En parkeren? Dat doe je voor de deur!

Waarland is gelegen in het westen van de provincie Noord-Holland, niet ver van de kust. Het ligt tussen de steden Alkmaar en Schagen, in een landelijke omgeving. Het landschap rondom Waarland wordt gekenmerkt door uitgestrekte landbouwgronden en weilanden. Waarland heeft enkele basisvoorzieningen voor de dagelijkse boodschappen.

Alkmaar om de hoek!

Alkmaar is een stad vol geschiedenis, cultuur en charme! Alkmaar staat bekend om zijn beroemde kaasmarkt, die al sinds de 16e eeuw bestaat. Elke vrijdagochtend (van april tot en met september) vindt de traditionele kaasmarkt plaats op het Waagplein, waar kaasdragers in traditionele klederdracht de kazen wegen en verhandelen.

Wandel door de sfeervolle straatjes en steegjes van de historische binnenstad van Alkmaar, waar je prachtige oude gebouwen, grachten en pittoreske pleinen kunt ontdekken. Alkmaar heeft verschillende interessante musea, waaronder het Stedelijk Museum Alkmaar, waar je kunst en geschiedenis van de stad kunt ontdekken, en het Beatles Museum, dat gewijd is aan de legendarische band The Beatles.

Alkmaar is een bruisende stad met een rijke geschiedenis, levendige cultuur en veel te ontdekken en te beleven!

Kijk je mee?

Wat kost wonen via Gapph in Waarland?

De huurprijs van deze woning bedraagt € 350,- per maand. Deze prijs is exclusief gas, water en elektriciteit. Daarnaast zijn er servicekosten van € 6,73 per maand. Een geweldige kans om betaalbaar te wonen in een prachtige omgeving.

Direct naar dit object

€350,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 2 Kamers