Waalwijk - Wilhelminastraat 26

Bedrijfsruimte

ACTIE:

Nu al ruimtes voor €125,- p.m.!

Nabij het centrum van Waalwijk hebben wij meerdere nette werkruimtes beschikbaar. Je kunt er per direct aan de slag.

Het pand is beveiligd met een alarminstallatie en voorzien van airconditioning. Alle ruimtes zijn voorzien van raam- en vloerbekleding en sommige beschikken over een wastafel. Ook krijg je de beschikking over de eigen parkeerplaatsen bij het pand.

Fotostudio, leslokaal, yogastudio, kantoorruimte

Deze voormalige huisartsenpraktijk wordt niet meer gebruikt door huisartsen. Er worden plannen ontwikkelt voor een nieuwe bestemming van het pand. 
Voordat het zover is kun jij er jouw werkzaamheden verrichten tegen een bijzonder gunstig bruikleentarief.

Het maakt niet uit of je een startende ondernemer bent of dat je al jaren je eigen bedrijf runt: Iedereen mag gebruik maken van dit lage tarief. Dus wil je jouw fotostudio, vergaderruimte, leslokaal, yogastudio of kantoorruimte een mooie locatie geven, neem dan contact met ons op. 
Er zijn ook ruimtes die geschikt zijn als opslagruimte.

Bereikbaarheid werkruimte

Waalwijk is via de A59 en N261 goed bereikbaar. Daarnaast ligt dit pand op loopafstand van het centrum én het busstation. Grotere steden als Den Bosch en Tilburg zijn binnen maximaal 30 minuten bereikbaar.

Maandelijkse kosten

De maandelijkse kosten variëren van € 125,- tot € 225,- inclusief gas, water en elektra. De prijzen zijn afhankelijk van de grootte van de ruimte (12 m² tot 45 m²).

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor al je vragen over deze ruimtes: telefoonnummer 088 – 11 88 000.

Direct naar dit object

€175,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 5 Kamers