Valkenswaard - De Wilde Wingerd 21

Boven- en/of Benedenwoning

Zoek jij In Valkenswaard een prachtige tijdelijke huurwoning? Het gaat hier om een boven- en/of benedenwoning. De woning beschikt over een woonkamer en slaapkamer. De woning is uiteraard voorzien van een keuken en sanitaire voorzieningen.

Op nog geen 5 minuten loopafstand van de woning zit een bushalte. Met de bus bereik je met gemak de omliggende plaatsen zoals bijvoorbeeld Eindhoven. Ook sta je met de auto binnen een half uurtje in het centrum van de bruisende stad Eindhoven. 

Ben je een fietsliefhebber? Er liggen diverse fraaie natuurgebieden om de hoek die mooie fietsroutes bieden. Om je fiets te stallen is er een algemene berging waar alleen de bewoners van de beneden- en bovenwoningen toegang tot hebben.

Over Valkenswaard

Gemeente Valkenswaard ligt onder de rook van Eindhoven en grenst aan onze zuiderburen, België. Het centrum van Valkenswaard ligt op loopafstand van de woning en daar zijn diverse lunch-/eetcafés en vele winkeltjes te vinden. Ook ligt er letterlijk om de hoek van de straat een winkelcentrum met o.a. een supermarkt. Valkenswaard is een enorm veelzijdige gemeente waar natuurliefhebbers, culinaire fijnproevers, funshoppers, uitgaanspubliek en sportievelingen veel plezier kunnen beleven. Daarnaast worden er regelmatig diverse evenementen georganiseerd die zich in en rond het centrum van Valkenswaard afspelen. Zo is er jaarlijks het bloemencorso in Valkenswaard wat veel bezoekers trekt.

Maandelijkse kosten

De kale huurprijs bedraagt € 385,- per maand exclusief gas, water en elektra. Tevens betaal je maandelijks een vast bedrag van € 2,84 aan servicekosten.

De getoonde foto’s zijn ter indicatie en kunnen afwijken per beschikbare woonruimte.

Direct naar dit object

€385,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 2 Kamers