Utrecht - Valetonlaan

De woningen van dit complex bevinden zich boven het winkelcentrum De Gaard, in de vriendelijke wijk Tuindorp. In een rustige woon-werkomgeving bent u op deze locatie voorzien van de faciliteiten die uw leven comfortabel maken. U woont letterlijk boven uw dagelijkse boodschappen en dichtbij Griftpark (met kinderboerderij) en de Voorveldse Polder waar u uw groene hart op kunt halen. Voor fysieke activiteit kunt u terecht in Sportpark Vondel. Het centrum van Utrecht is makkelijk en snel bereikbaar. 

Begin 2018 is er gestart met een grootschalige herontwikkeling van winkelcentrum. Er zijn vele winkels, horecagelegenheden, diverse voorzieningen en openbare ruimtes aan de Gaard toegevoegd. Met deze flinke make-over woont u in een modern, geheel vernieuwd gebied.

 

De woningen

De maisonnettes bestaan uit twee verdiepingen met 3 of 4 slaapkamers. De 4-kamer maisonnettes aan de Obbinklaan bevinden zich op de eerste verdieping. Aan de Valetonlaan liggen de 3-kamer appartementen verdeeld over vier verdiepingen. Alle woningen hebben ruime lichtinval en een eigen balkon. Diverse woningen zijn reeds gerenoveerd en voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur, een luxe badkamer en nieuw toilet. In de kelder is beschikking over bergruimte. 

 

Parkeren en bereikbaarheid

Als bezoeker vindt u gratis parkeergelegenheid rondom het gehele winkelcentrum. De bereikbaarheid is goed. De Gaard ligt tussen doorgaande wegen. Ook is er ruime beschikking tot openbaar vervoer; er stoppen verschillende busverbindingen rondom het winkelcentrum. Bij een woning in dit project is het wel verplicht om een parkeerplaats erbij te huren. De kosten van deze parkeerplek zijn €85,- per maand en komen bovenop de vermelde huurprijs.

€1295,-

Object kenmerken
  • 3 Kamers
  • De vloeroppervlakte is 76 m2
  • Balkon