Utrecht - Marshalllaan

Utrecht is in grootte de vierde stad van Nederland. De stad is gebouwd rondom de Domtoren, die je kunt zien vanaf elk gezichtspunt in de stad. Zij heeft fraaie grachten die cafés en terrassen aan het water herbergen. Door haar centrale ligging is Utrecht de snelstgroeiende stad van het land. Wonen aan Kanaleneiland is zowel geschikt voor ouderen, gezinnen, starters en studenten. Wij verwelkomen tevens ook woningdelers tot een maximum van twee personen, mits deze bereid zijn twee of drie maanden borg te betalen (afhankelijk van bijbaan). Studenten dienen tevens ook garantstelling te regelen via bijvoorbeeld hun ouders, broer, zus etc.

Ons complex aan Kanaleneiland bestaat uit vier gebouwen in 3 straten: Auriollaan, Marshalllaan en Monnetlaan. Het gaat om 2, 3 en 4 kamer appartementen welke in 2017 reeds volledig gerenoveerd zijn en luxe zijn afgewerkt. Het energielabel is A.

Voordelen van wonen op Marshallaan
Gelegen in de wijk Kanaleneiland in het zuidwesten van Utrecht
Winkelcentrum met een grote verscheidenheid aan winkels op 200 m
Utrecht Centrum ligt op 15 minuten per fiets
Er passeren diverse buslijnen in de buurt, verder is er de sneltram die een snelle verbinding met het Centraal Station heeft

€925,-

Object kenmerken
  • 2 Kamers
  • De vloeroppervlakte is 41 m2
  • Balkon