Utrecht - Auriollaan

LET OP: de eigenaar heeft een kandidaat voorgedragen. Als deze persoon gaat huren kan deze kandidaat voorrang op de wachtlijst krijgen. Gaat het niet door, gaan we verder met de verhuur van deze woning, zoals u van ons gewend bent.

Utrecht is in grootte de vierde stad van Nederland. De stad is gebouwd rondom de Domtoren, die je kunt zien vanaf elk gezichtspunt in de stad. Zij heeft fraaie grachten die cafés en terrassen aan het water herbergen. Door haar centrale ligging is Utrecht de snelstgroeiende stad van het land. Wonen aan Kanaleneiland is zowel geschikt voor ouderen, gezinnen, starters en studenten. Wij verwelkomen tevens ook woningdelers tot een maximum van twee personen, mits deze bereid zijn twee of drie maanden borg te betalen (afhankelijk van bijbaan). Studenten dienen tevens ook garantstelling te regelen via bijvoorbeeld hun ouders, broer, zus etc.

Ons complex aan Kanaleneiland bestaat uit vier gebouwen in 3 straten: Auriollaan, Marshalllaan en Monnetlaan. Het gaat om 2, 3 en 4 kamer appartementen welke in 2017 reeds volledig gerenoveerd zijn en luxe zijn afgewerkt. Het energielabel is A.

Voordelen van wonen op Auriollaan

  • Gelegen in de wijk Kanaleneiland in het zuidwesten van Utrecht
  • Winkelcentrum met een grote verscheidenheid aan winkels op 200 m
  • Utrecht Centrum ligt op 15 minuten per fiets
  • Er passeren diverse buslijnen in de buurt, verder is er de sneltram die een snelle verbinding met het Centraal Station heeft

Woning
De woning heeft een keuken met alle apparatuur: vaatwasser, combi oven/magnetron, gaskookplaat met afzuigkap en een koelkast met vriesvak. De badkamer is voorzien van een wastafel met douche en scheidingswand. Verder zijn zowel de badkamer als het toilet volledig betegeld.

Een 2- kamer appartement bevat zowel een woonkamer als slaapkamer, met aparte keuken en badkamer. De keuken bevindt zich aan het einde van de hal met de woonkamer en slaapkamer aan uw zijden. De badkamer heeft een directe verbinding met de slaapkamer.

Een 3- kamer appartement bevat twee slaapkamers en een woonkamer. Ook hier is de keuken apart gebouwd, echter is de badkamer afzonderlijk van de slaapkamers. Verder beschikt u zich over een zeer ruime woonkamer en twee slaapkamers van vrijwel dezelfde grootte. 

Een 4- kamer appartement hebben wij tot op heden nog niet mee mogen maken, ook al zegt de plattegrond anders 🙂 De meeste 3-kamer appartementen waren in het verleden 4-kamer appartementen, echter is een muur afgebroken om zo een lange, ruime woonkamer te creëren. Wanneer een 4-kamer appartement van toepassing is, zal de tekst aangepast worden, zodat wij u zo goed mogelijk inlichten over de indeling van de woning.

€1395,-

Object kenmerken
  • 3 Kamers
  • De vloeroppervlakte is 76 m2
  • Balkon