Uitgeest - J.E. de Witstraat 31

Boven- en/of Benedenwoning

Op korte termijn komen er woningen beschikbaar in het Noord-Hollandse Uitgeest. We hebben hier beneden- en bovenwoningen maar op dit moment hebben we alleen een bovenwoning beschikbaar.

Over deze woonruimte

Deze uitermate gunstig gelegen beneden- en bovenwoningen hebben een woonoppervlakte van om en nabij de 70m². De verschillende ruimtes bestaan uit een woonkamer, drie slaapkamers, een aparte keuken en een badkamer plus een apart toilet. Wat ook nog een prettige bijkomstigheid is, is dat er ruime parkeergelegenheid is voor de deur.

Over de omgeving

De beneden- en bovenwoningen zijn dichtbij gelegen ten opzichte van de openbare vervoersmogelijkheden. Zo is het maar 5 min. lopen naar de dichtstbijzijnde bushalte. Ook het treinstation van Uitgeest bevindt zich op 5 min. loopafstand van de woningen. Uitgeest heeft een rechtstreekse treinverbinding met Amsterdam wat er voor zorgt dat woon- en werkverkeer gemakkelijk mogelijk is.

Verder ben je van alle gemakken voorzien in de omgeving van de beschikbare woonruimtes. De supermarkt vind je op enkele minuten loopafstand. Woon jij graag in de omgeving van sportvoorzieningen? Ook dan zit je hier op de perfecte plek. Zo is er een sport- en tenniscentrum om de hoek van de straat en kun je wandelend naar het openluchtzwembad van Uitgeest.

Geniet je liever wat meer van de natuur in de omgeving? Ga dan eens een kijkje nemen bij het Uitgeestermeer. Hier huur je een bootje in de jachthaven en kun je genieten van een heerlijk boottochtje op het water. Het strand van Heemskerk ligt op ongeveer 30 minuten fietsen van Uitgeest.

Over de kosten

Per maand betaal je als je met zijn tweetjes gaat wonen € 110,- p.p. aan onkostenvergoeding. Wil je er alleen gaan wonen, dan bedragen de kosten € 165,- per maand.

De getoonde foto’s zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Direct naar dit object

110,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 4 Kamers