Tilburg - Ledeboerstraat 38

Bedrijfsruimte

Geweldige kans: Werkruimte Tilburg op een prachtige locatie. De ruimte beschikt over vloerbedekking én luifels.

Op Industrieterrein Kraaiven staat dit prachtige bedrijfspand. Momenteel hebben we in dit pand één werkruimte met een oppervlakte van 66 m² beschikbaar. De ruimte is gesitueerd op de eerste etage. Via de grote ramen heb je een goede lichtinval en de gehele ruimte is voorzien van een nette vloerbekleding en luifels. 

Recentelijk opgefrist en beveiligd

Het pand is recentelijk nog helemaal opgefrist en opgeknapt. Hierdoor zien het pand en de werkruimte er spik en span uit en is het absoluut representatief voor jouw bedrijf. Ook beschikt het pand over verschillende pantry’s en over keurige toiletruimtes.
Het gebouw wordt continue beveiligt door camerabewaking en het staat op een volledig afsluitbaar en omheind terrein. Parkeerplaatsen zijn rondom het gebouw ruimschoots aanwezig.

Uitstekende ligging

De werkruimte heeft een goede bereikbaarheid richting uitvalswegen zoals de snelwegen A261 (Tilburg-Waalwijk) en A58 (Breda-Eindhoven en Breda-’s-Hertogenbosch).
Per openbaar vervoer is vanaf station Tilburg Centraal een goede bereikbaarheid. Bushaltes zijn in ongeveer 10 minuten loopafstand bereikbaar.
Het centrum van Tilburg is op 13 minuten rijafstand van het gebouw.

Een perfecte werkruimte voor menig ondernemer

Deze prachtige werkruimte is voor slechts € 260,- per maand in gebruik te nemen. Dit bedrag is inclusief gas, water en elektra.

Direct naar dit object

€260,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 1 Kamers