Sassenheim - Joseph Elststraat 13

Boven- en/of Benedenwoning

In ‘Sassem’ komt een antikraak boven- of benedenwoning beschikbaar. De woonruimte heeft een oppervlakte van ongeveer 50 m² en beschikt over een woonkamer en twee slaapkamers.
De douche is gemakkelijk vanuit de slaapkamer of de hal bereikbaar en verderop in de hal vind je een separaat toilet. De benedenwoningen hebben ook een eigen tuintje.

In deze woning kun je gezellig met een vriend of vriendin wonen, je hebt namelijk meerdere slaapkamers tot je beschikking. Een andere optie is natuurlijk om hier met je partner te gaan wonen en een van de slaapkamers om te toveren naar een thuiskantoor. De woonruimte mag ook alleen bewoond worden.

Over Sassenheim

Sassenheim ligt in Zuid-Holland en behoort sinds 2006 tot de gemeente Teylingen, samen met Warmond en Voorhout. Het dorp telt bijna 16.000 bewoners die als forens werkzaam zijn in de grotere steden (die je via de A44 kunt bereiken). Ook Sassenheim zelf is rijk aan industrie en werkplekken. Hoewel er niet veel bloembollenvelden meer liggen rondom Sassenheim (dat was vroeger wel het geval) vindt er jaarlijks nog steeds het bloemencorso plaats.

Grote steden zijn met de trein gemakkelijk bereikbaar. Je een directe verbinding naar Amsterdam Centraal, Den Haag Centraal, Leiden en zelfs een rechtstreekse trein naar Hoorn.

Bruikleenkosten

Als je hier samen gaat wonen betalen jullie per persoon € 105,- per maand. Als je alleen op de woonruimte gaat passen dan betaal je € 160,-. Deze bedragen zijn exclusief gas, water en elektra. Hier komen servicekosten kosten bij van maximaal € 12,35. (o.a. glasverzekering en gezamenlijk licht).

De foto’s bij dit bericht zijn indicatief en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Direct naar dit object

€105,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 3 Kamers