Rotterdam - William Boothlaan 16

Verhuurd

Kamer

Midden in het centrum van Rotterdam staat een voormalig schoolpand. Het gebouw diende tevens als dependance voor het Oogziekenhuis aan de andere kant van de straat. Al enkele jaren zijn er plannen om er een woontoren te ontwikkelen. Totdat het daadwerkelijk zover is staat het pand leeg. En dat is zonde! Daarom mogen meerdere mensen er nu wonen en werken. En jij maakt er nu ook kans op!

De ruimte in Rotterdam

Er is een kamer beschikbaar gekomen in dit grote verzamelpand. Voorzieningen zoals keuken, toilet en doucheruimtes deel je met medebewoners.

De beschikbare kamer heeft een woonoppervlakte van ongeveer 35 m². Je komt binnen via een gezamenlijke entree. In het filmpje dat werd geplaatst door Indebuurt.nlkun je zien hoe Selma momenteel woont in dit pand.

Antikraak centrum Rotterdam

Dit voormalige schoolgebouw staat op een zeer gunstige locatie midden in het bruisende centrum van Rotterdam waar je bijvoorbeeld terecht kunt om een terrasje te pakken of een dagje te shoppen. Ook zijn er vele uitgaansgelegenheden aanwezig waar je lekker uit je dak kunt gaan. Zin om een lekker hapje te gaan eten? Dat komt goed uit want er zijn diverse eetgelegenheden in de buurt. Ook kun je terecht bij Bibliotheek Rotterdam om een goed boek te lezen of om te studeren.

Openbaar vervoer

De Rotterdamse metro, tram, RET-busnet én het Centraal station zijn op loopafstand bereikbaar. Heb je zin om een dagje olifanten, aapjes of giraffen te bekijken? Ook dan zit je hier goed want Diergaarde Blijdorp is om de hoek.

En dan het belangrijkste

Voor deze kamer betaal je slechts € 250,00per maandinclusiefgas, water en elektra.

[youtube:FkQPw5CzZzs:Vliegend over Rotterdam:hq]

Direct naar dit object

€250,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 1 Kamers