Rotterdam - Weipad 68

Rotterdam Weipad 68

Eengezinswoning

Over deze woning

Deze leuke antikraakwoning in Vreewijk, stadsdeel Feijenoord, heeft een ruime woonkamer, keuken, badkamer, tuin en meerdere slaapkamers. Je zult in Rotterdam bijna geen goedkopere woonruimtes vinden dan deze en jij kan hier samen antikraak wonen voor Interveste!

Vreewijk, Rotterdam

Vreewijk is één van de relatief groene wijken in Rotterdam. Verschillende parken bevinden zich in de omgeving van deze woning. Hier kun je bijvoorbeeld een leuke wandeling maken. Verder is er een winkelcentrum met vele winkels in de buurt. Deze bevindt zich op loopafstand van de woning. De bus- en tramhaltes vind je om de hoek. Diverse uitvalswegen en snelweg A20 zijn snel en eenvoudig te bereiken, ideaal.

Ook is het welbekende evenementencentrum Ahoy Rotterdam te vinden op loopafstand van de woning die wij ter beschikking hebben. Dit is een accommodatie voor beurzen, evenementen, concerten, congressen en vergaderingen.

Maandelijkse kosten

Belangrijk om te weten:
Bij deze antikraakwoning worden twee personen geplaatst. 
De bruikleenvergoeding bedraagt dan slechts € 130,- per persoon per maand. Voor deze woning betaal je geen servicekosten. De kosten zijn exclusief gas, water en elektra.

De foto’s zijn ter indicatie, de daadwerkelijke staat van de woning kan afwijken.

Direct naar dit object

€130,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 4 Kamers