Roermond - Schepen van der Portenstraat 164

Roermond Schepen van der Portenstraat 164

Appartement

Deze tijdelijke verhuurwoning beschikt over meerdere slaapkamers, een ruime woonkamer, keuken en badkamer.

Gelegen in Roermond krijgen wij dit mooie appartement beschikbaar. Het appartement heeft een woonoppervlakte van  71m². Het appartementencomplex is gebouwd in 1966. De woonruimte is verdeeld in een ruime woonkamer, slaapkamers, keuken en een douche- en toiletruimte. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Over de omgeving

De woning bevindt zich in een fijne en rustige omgeving in Roermond. Roermond is een prachtige stad die veel te bieden heeft.

Elk jaar weten ook veel toeristen de weg te vinden naar deze leuke stad, dit is mede doordat Roermond een echte winkelstad is. Zo vind je er bijvoorbeeld het welbekende Designer Outlet Roermond. Verder zijn er in Roermond vele plassen en meren te vinden waar je heerlijk van de buitenlucht kan genieten. Op deze plassen vind je regelmatig surfers en zeilers die hier hun sport beoefenen. Ook de verschillende jachthavens zijn heerlijk om doorheen te slenteren.

Maandelijkse kosten

De maandelijkse kosten bedragen € 420,-. De kosten zijn exclusief water, elektra en de gaskosten voor het koken. Voor deze woning betaal je € 128,12 aan servicekosten, inclusief blokverwarming.

De getoonde foto’s zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woning.

Direct naar dit object

€420,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 3 Kamers