Rijswijk - Idenburglaan 60

Verhuurd

Eengezinswoning

In Rijswijk, vlakbij Den Haag, hebben wij een ruime ééngezinswoning beschikbaar. Deze zelfstandige woning is van alle gemakken voorzien: een woonkamer, keuken, badkamer toiletruimte en twee slaapkamers. Wil je gaan samenwonen? Dat is hier geen probleem, want er is ruimte genoeg.

De eengezinswoning is gelegen in de wijk Te Werve. Deze wijk staat bekend als een groene wijk. Te Werve is bijzonder goed met het openbaar vervoer te bereiken met treinstation Rijswijk op loopafstand. Elke 10 minuten vertrekken er trams of sprinters naar Den Haag CS. Verder rijden er nog verschillende bussen richting Zoetermeer, Delft en Naaldwijk.

Niet alleen het winkelcentrum ligt op steenworp afstand van deze woning. Als je een lekker hapje wilt eten, dan is dat mogelijk in een van de nabij gelegen restaurantjes. Ook zijn er meerdere supermarkten te vinden.

MAANDELIJKSE KOSTEN
De kale huur bedraagt € 500,- per maand exclusief gas, water en elektra.
Daarnaast betaal je elke maand een vast en niet verrekenbaar bedrag van € 8,39 aan servicekosten. Dit bedrag is inclusief een glasverzekering en ontstoppingsfonds.

Direct naar dit object

€500,-

Kenmerken
  • antikraak
  • 3 kamers