Overloon - Engelseweg 2

Kamer

In dit voormalige verzorgingshuis in Overloon komt binnenkort een prachtige woonruimte beschikbaar. Deze kamer in “Huize Loôn” heeft een oppervlakte van ongeveer 20m², is instapklaar en beschikt over een eigen badkamer. Daarnaast beschikt het pand over een eigen parkeergelegenheid.

Over de leefomgeving

Dit voormalige verzorgingshuis staat op een geweldig gunstige plek in Overloon. Namelijk in het centrum. Hierdoor kun je genieten van de gemakken die het centrum te bieden heeft: de supermarkt voor je dagelijkse boodschappen en andere leuke winkeltjes vind je op loopafstand. Ook kun je er gezellig een ijsje eten bij de ijssalon, een drankje doen in het café of lekker uit eten gaan in een van de restaurants.

Je woont hier vlak bij de Overloonsche Duinen waar je een heerlijke wandel- of fietstocht kunt maken. Of ga gezellig aapjes kijken in Zoo Parc Overloon. Hier kun je als een “echte ontdekkingsreiziger” het dierenpark verkennen.

Ook zit Oorlogsmuseum Overloon vlakbij. Dit is een Nederlands historisch en educatief museum dat zich vooral richt op de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog in Nederland. Leuk om eens naartoe te gaan in de koude wintermaanden!

Maandelijkse kosten

Voor deze kamer betaal je slechts € 264,- per maand. En dat is inclusief gas, water én elektra! Zo kun jij veel geld besparen per maand en blijft het pand bewoond.

De getoonde foto’s zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de daadwerkelijk beschikbare woonruimte.

Direct naar dit object

264,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 1 Kamers