Eengezinswoning
Middelburg - Oosterscheldestraat 170

Middelburg Oosterscheldestraat 170

Eengezinswoning

Fijne eengezinswoningen beschikbaar in Middelburg!

Op zoek naar een woonruimte in Middelburg? Per direct hebben we mooie woningen beschikbaar in een fijne buurt!

Hoe zien de woningen in Middelburg eruit?

Het gaat hier om eengezinswoningen van ongeveer 65m². Verder hebben deze gezellige woningen een badkamer met douche, een wc, een keuken, 3 slaapkamers en een woonkamer. Heb je groene vingers? Mooi, want deze woningen hebben een ruime tuin met veel groen! Wat spullen opbergen of je fiets stallen? Dat kan gemakkelijk in je eigen schuurtje. Heb je een auto? Dan kun je makkelijk in de straat parkeren.

De ligging en bereikbaarheid van Middelburg

De woningen liggen in een rustige buurt: de Stromenwijk in Middelburg. Binnen 10 minuten fietsen sta je in de prachtige binnenstad! Bovendien zit je snel op de N661, die je toegang geeft tot verschillende toegangswegen in de regio.

Ook zijn er verschillende voorzieningen in de buurt, zoals supermarkten voor jouw dagelijkse boodschappen.

Wat is er te doen in Middelburg?

Veel! Naast dat Middelburg vol staat met mooie monumentale panden, is het centrum gevuld met activiteiten voor jong en oud. Regent het niet? Dan kun je met een rondvaartbootje de prachtige grachten van Middelburg aanschouwen. Vergeet niet te bukken onder sommige bruggetjes. Wil je er liever zelf op uit? Dan worden er ook kano’s en sups verhuurd.

Meer activiteiten? Denk aan hyperbowling, skateparken, 13e-eeuws kasteel ’t Hof Popkensburg, glowgolf, indoor karting, een bezoek aan de kaasboerderij, bezoek een van de vele kunstgalerieën, maak een rondleiding door het prachtige stadhuis. Meer weten? Je kunt ook onderstaand filmpje eens bekijken:

Wat zijn de kosten om te wonen in Middelburg?

Je betaalt voor een woning € 550,- per maand. Dit is exclusief gas, water en elektra. Verder komen er nog servicekosten bij van € 4,90.

Voor deze woningen zijn we op zoek naar personen vanaf 18 jaar.

Direct naar dit object

€550,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 4 Kamers