Eengezinswoning
Maassluis - Burgemeester Zaneveldstraat 124

Maassluis Burgemeester Zaneveldstraat 124

Eengezinswoning

Appartement beschikbaar in Maassluis

Deze ruime appartementen in Maassluis worden beschikbaar gesteld door Gapph. Ze maken deel uit van een continu project, waardoor er regelmatig nieuwe ruimtes vrijkomen. Het betreft een galerijflat met veel appartementen, die eind jaren zestig en begin jaren zeventig zijn gebouwd om het woningtekort als gevolg van de snelle bevolkingsgroei in de regio aan te pakken.

Hoe ziet het appartement eruit?

Een appartement heeft een woonoppervlakte van ongeveer 90 vierkante meter. Elk appartement beschikt over een groot balkon dat over de gehele lengte van de ruimte loopt. Bij binnenkomst bevindt de keuken zich direct aan de voorkant, compleet met een eigen keukenblok. Aan de andere kant vind je de eerste slaapkamer.

Als je verder door de ruimte loopt, kom je eerst langs de badkamer met douche en daarna langs de volgende slaapkamers. Aan de achterkant vind je de ruime woonkamer, die (vooral als je op een hogere verdieping woont) een prachtig uitzicht biedt over Maassluis. Via de woonkamer heb je toegang tot het lange balkon, waar je heerlijk buiten kunt zitten.

Over Maasluis

Maassluis was in 2022 een van de snelst groeiende gemeentes van Nederland en telt zo’n 35.000 inwoners. Wil je weten hoe deze bewoners denken over hun stad? Bekijk dan zeker even onderstaand filmpje. Dan hoor je dat de bewoners bijzonder blij zijn met Maassluis en de groei die de stad meemaakt.

Het oude centrum van Maassluis

Het centrum is bijzonder fraai. De “Eerste stad aan de waterweg” heeft een prachtige historische binnenstad met een oude haven waar je tijdens de Furieade, het stadsfeest van Maassluis, kun je genieten van de vele oude schepen, koren, live muziek, vuurwerk en nog veel meer. Geen wonder dat ze in Maassluis trots zijn op hun stadje!

(Openbaar) Vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte vind je op 350 meter lopen. Bussen vertrekken richting Vlaardingen, Rotterdam of bijvoorbeeld richting Delft. De A20 is de meest bekende autosnelweg waarmee je Maassluis kunt bereiken. Met de veerdienst kun je ook de Maas oversteken richting Rozenburg en dan via de A15 naar Europoort of de Maasvlakte.

Wat kost wonen via Gapph in Maassluis?

De huurkosten van een appartement bedragen € 425,- per maand. Daarnaast betaal je maandelijks € 226,- aan servicekosten. Hierin zit een voorschot van de stookkosten, deze worden met je verrekend. Dit bedrag is exclusief de kosten voor gas/water en elektra.

Direct naar dit object

€425,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 4 Kamers