Lisse - Van Speykstraat 60

Appartement

In Lisse komt een ruim appartement beschikbaar in de gezellige Zeeheldenwijk. Het appartement heeft een woonoppervlakte van liefst 90m² wat verdeeld is over een woonkamer, keuken, sanitaire voorzieningen en twee slaapkamers. Ook beschikt het over een eigen berging en balkon. Met voldoende parkeergelegenheden voor de deur hoef je jezelf nooit zorgen te maken dat je de auto niet in de buurt kan parkeren.

Over de locatie

De woonruimte ligt op een prettige afstand van verschillende voorzieningen. Zo vind je een sportcentrum op 10 minuten loopafstand van de woonruimte en voetbal- en tennisvelden binnen 5 minuten fietsafstand.

Supermarkten zoals Hoogvliet en Albert Heijn vind je in het centrum van Lisse. Hier kun je naast je boodschappen ook terecht om gezellig te shoppen in de velerlei winkels die Lisse te bieden heeft. Daarbij kent Lisse leuke eet- en drinkgelegenheden wat de locatie van de woonruimte erg aantrekkelijk maakt. Dit alles bereik je binnen 10 minuten lopen en zelfs binnen 5 minuten fietsenafstand vanaf dit appartement.

Graag met het openbaar vervoer op pad? Dat kan gemakkelijk, want je vindt verschillende bushaltes op loopafstand.

Vanaf het balkon kijk je uit over de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder. Deze ringvaart vormt de grens tussen Zuid-Holland en Noord-Holland. Lisse ligt in Zuid-Holland.

Ben je een bloemenliefhebber? Elk jaar komt ’s werelds bekendste Bloemencorso door de straten van Lisse! En ook de Keukenhof waar jaarlijks meer dan zeven miljoen tulpen, narcissen en hyacinten bloeien is vanuit deze woning wel heel makkelijk bereikbaar!

Maandelijkse kosten?

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 105,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 160,- per maand exclusief gas, water en elektra. Daarnaast wordt er € 112,20 aan servicekosten in rekening gebracht.

Let op: de getoonde foto’s zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de daadwerkelijk beschikbare woonruimte.

Direct naar dit object

€105,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 3 Kamers