-

In Lisse komt een appartement beschikbaar in de Zeeheldenwijk. De woonruimte met woonkamer, keuken, sanitaire voorzieningen en twee slaapkamers is voorzien ook van een eigen berging. Over parkeren hoef je jezelf geen zorgen te maken. Er zijn voldoende parkeergelegenheden voor de deur, in de daarvoor bestemde parkeervakken.

Over de ligging in Lisse

De woonruimte ligt op een prettige afstand van verschillende voorzieningen. Zo vind je een sportcentrum op 10 minuten loopafstand van de woonruimte en voetbal- en tennisvelden binnen 5 minuten fietsafstand.
Supermarkten zoals Hoogvliet en Albert Hein vind je in het centrum van Lisse. Hier kun je naast je boodschappen ook terecht om gezellig te shoppen in de velerlei winkels die Lisse te bieden heeft. Daarbij kent Lisse leuke eet- en drinkgelegenheden wat de locatie van de woonruimte erg aantrekkelijk maakt. Dit alles bereik je binnen 10 minuten lopen en zelfs binnen 5 minuten fietsenafstand vanaf dit appartement.
Graag met het openbaar vervoer op pad? Dat kan gemakkelijk, want je vindt verschillende bushaltes op loopafstand.

Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder

Vanaf het balkon kijk je uit over de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder. Deze ringvaart vormt de grens tussen Zuid-Holland en Noord-Holland. Lisse ligt in Zuid-Holland.
Ben je een bloemenliefhebber? Elk jaar komt ’s werelds bekendste Bloemencorso door de straten van Lisse! En ook de Keukenhof waar jaarlijks meer dan zeven miljoen tulpen, narcissen en hyacinten bloeien is vanuit deze woning wel heel makkelijk bereikbaar!

Wat betaal je voor deze tijdelijke huurwoning?

Voor dit appartement betaal je maandelijks € 470,99 per maand. Daarnaast wordt er € 112,20 aan servicekosten in rekening gebracht. De kosten zijn exclusief gas, water en elektra.

Let op: de getoonde foto’s zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de daadwerkelijk beschikbare woonruimte.

Direct naar dit object

Geen prijs beschikbaar
Object kenmerken