Leiden - Schipholweg 101

Meerdere grotere en kleine werkruimtes voor bedrijven nabij het centrum van Leiden. Het kantoorpark ligt op 6 minuten loopafstand van Centraal station Leiden. Het kantorengebied van Leiden genaamd ‘Schuttersveld’ kan met recht het zakencentrum van Leiden worden genoemd. En jouw of jullie bedrijf heeft nu de kans hier een van de vele ruimtes te betrekken tegen een bijzonder gunstig maandtarief. Gas, water én licht zijn allemaal inbegrepen!

Invulling van je werkruimte

Simpel: we staan open voor alle ondernemersideeën. De ruimtes bedrijfsruimtes liggen in een kantoorgebouw, maar zijn zeer verschillend van grootte. Dat maakt het mogelijk er zeer uiteenlopende invullingen aan te geven. Of je nu op zoek bent naar kantoorruimte, atelierruimte, opslagruimte, een fotostudio of bijvoorbeeld opslagruimte of een ruimte om je naaiatelier te beginnen. Het kan allemaal (uiteraard na overleg.)

Werkruimte Leiden zeer goed bereikbaar

Via de Schipholweg en Plesmanlaan vindt je de aansluiting met Rijksweg A44 (Amsterdam – Den Haag) en A4 (Amsterdam – Rotterdam). Centraal station Leiden ligt ook in de buurt en dus zijn Den Haag en Amsterdam ook uitstekend te bereiken per trein.

Fantastische kans

Een fantastische kans dus om hier je bedrijf tijdelijk te huisvesten. Heb je hier nog vragen over? Schroom niet en stel ze ons. Dat kan via Whatsappof Messengermaar uiteraard ook gewoon via de telefoon.

* De ruimtes variëren in prijs (€ 250,- t/m € 350,-), dit is afhankelijk van de grootte.

Direct naar dit object

€250,-

Kenmerken
  • antikraak
  • 1 kamers