Hoorn - Grutto

Gelegen aan het Markermeer in Noord–Holland ligt Hoorn. Hoorn is een stad en gemeente in de regio West-Friesland, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente ligt via het Hoornse Hop aan het Markermeer. Op 1 juli 2021 woonden er 73.769 mensen. Een deel van Hoorn is een beschermd stadsgezicht. In de stad bevinden zich bijvoorbeeld meer dan 200 gevelstenen. Kom langs in het Museum van de twintigste eeuw en leer meer over de geschiedenis van Hoorn.

 

Gelegen aan de Grutto, Reiger en Boogschutter hebben we verschillende woningen. Deze bevinden zich in een leuke woonwijk met een vriendelijk woonerf. 

 

Bereikbaarheid

Het treinstation van Hoorn ligt midden in het centrum en is prima bereikbaar vanaf uw woning. Denk aan 10 minuten fietsen of een half uur lopen naar het station.

Hoorn ligt gelegen aan de A7 en daarmee kun je prima in 50 minuten Amsterdam bereiken. Gelegen aan het Markermeer in Noord–Holland. Het Markermeer is onderdeel van het grote IJsselmeer en zo is er per boot toegang tot een leuke middag varen. Het centrum is bereikbaar binnen 10 minuten fietsen. Het Dijklander Ziekenhuis is te voet of met de auto heel dichtbij en gemakkelijk bereikbaar. 

€1095,-

Object kenmerken
  • 4 Kamers
  • De vloeroppervlakte is 106 m2