Hillegom - Willem de Zwijgerlaan 57

Boven- en/of Benedenwoning

Het betreft een ruime bovenwoning met woonkamer, keuken, eigen sanitaire voorzieningen en twee slaapkamers. De woonoppervlakte bedraagt ongeveer 60 vierkante meter. Verder beschikt de woning over een handige buitenberging.

Huismeester

Interveste zoekt momenteel een huismeester. Wanneer je huismeester van Interveste bent, woon je zelf ook in een van de appartementencomplexen of de wijken die wij beheren. Hier houd jij dan een oogje in het zeil. Is er overlast door een bewoner? Dan klop jij even aan de deur om te kijken wat er aan de hand is.

Is er een lampje kapot, of zijn er andere kleine klusjes die je zelf kunt uitvoeren, dan zou het mooi zijn als jij die op kunt lossen. Dus handig zijn met schroevendraaier en ander gereedschap is zeker een pré.

Als huismeester heb je een luisterend oor voor je medebewoners en maak je af en toe een praatje met ze om op de hoogte te blijven van wat er speelt tussen bewoners. Wat wij vooral belangrijk vinden aan een huismeester, is dat hij een verantwoordelijkheidsgevoel heeft en mensen durft aan te spreken. Het is geen baan of werk. Het zijn kleine klusjes die jij veel sneller kunt oplossen dan wij zelf, omdat je al op locatie bent.

Over de locatie

Hillegom is een plaats en gemeente in de Bollenstreek in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Historische steden als Haarlem en Leiden liggen in de nabije omgeving. De woning ligt in het centrum van Hillegom. Je staat dus binnen enkele minuten in de gezellige winkelstraat van Hillegom en vanuit daar loop je gemakkelijk door naar verschillende leuke eetgelegenheden. Ook de supermarkt is te bereiken op loopafstand. De plaats is erg bekend om de jaarlijkse Bloemencorso die eind april door het dorp rijdt.

Wil je liever de rust opzoeken? Met de auto sta je binnen een klein half uurtje op het strand en het groene van Nispenpark ligt om de hoek.

Maandelijkse kosten 

De kale huurprijs bedraagt € 462,70,- per maand exclusief gas, water en elektra. Daarnaast komen er niet verrekenbare servicekosten van €2,60 bij.

Let op: foto’s zijn ter indicatie en kunnen afwijken van het beschikbare woningaanbod.

Direct naar dit object

€462,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 4 Kamers