Hillegom - Talmastraat 36

Eengezinswoning

Deze fraaie woning is voorzien van een woonkamer met een oppervlakte van 25m², een gesloten keuken , sanitaire voorzieningen en maar liefst drie slaapkamers. Verder heeft de woning de beschikking over een ruime achtertuin. Parkeergelegenheid vind je voor de deur. 

Over de locatie

Aan het einde van de straat vind je een sportveldje en wat verderop een manege. Openbaar vervoer (bushaltes) bereik je binnen 5 minuten lopen. Restaurants, winkels en supermarkten zijn vanaf deze woning binnen 5 minuten fietsen bereikbaar.

In het vlakbij gelegen Van Nispenpark kun je  genieten van mens, natuur én cultuur. De gemeente heeft hier voornemens om het park geschikt te maken voor activiteiten zoals theater-, muziek-, en dansoptredens en wil er tevens mogelijkheden voor sport en spel creëren.
Hillegom is een plaats en gemeente in de Bollenstreek in de Nederlandse provincie Zuid-Holland en staat vooral bekend haar mooie bloembollenvelden.  

Maandelijkse kosten

Deze tijdelijke huurwoning kun je bewonen voor € 525,- per maand exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je een niet verrekenbaar bedrag à €1,50 aan servicekosten.

De getoonde foto’s zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Direct naar dit object

€ 525,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 4 Kamers