Hillegom - Juliana van Stolberglaan 96

Boven- en/of Benedenwoning

Het betreft een ruime benedenwoning met woonkamer, keuken, eigen sanitaire voorzieningen en twee slaapkamers. De woonoppervlakte bedraagt ongeveer 60 vierkante meter. Verder beschikt de woning over een handige buitenberging en fijne tuin.

Over de locatie

Hillegom is een plaats en gemeente in de Bollenstreek in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Historische steden als Haarlem en Leiden liggen in de nabije omgeving. De woning ligt in het centrum van Hillegom. Je staat dus binnen enkele minuten in de gezellige winkelstraat van Hillegom en vanuit daar loop je gemakkelijk door naar verschillende leuke eetgelegenheden. Ook de supermarkt is te bereiken op loopafstand. De plaats is erg bekend om de jaarlijkse Bloemencorso die eind april door het dorp rijdt.

Wil je liever de rust opzoeken? Met de auto sta je binnen een klein half uurtje op het strand en het groene van Nispenpark ligt om de hoek.

Maandelijkse kosten 

De kale huurprijs bedraagt € 475,- per maand exclusief gas, water en elektra. Daarnaast komen er niet verrekenbare servicekosten van €2,60 bij.

Let op: foto’s zijn ter indicatie en kunnen afwijken van het beschikbare woningaanbod.

Direct naar dit object

€475,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 3 Kamers