Hillegom - Juliana van Stolberglaan 78

Verhuurd

Boven- en/of Benedenwoning

Deze bovenwoning heeft een ruime woonkamer met een open keuken en een eigen toilet. Ook heb je er de beschikking over een eigen badkamer en maar liefst drie slaapkamers. Bij de woonruimte zijn voldoende parkeergelegenheden aanwezig.

Over de woonomgeving

De woning is gesitueerd in een rustige woonwijk, een supermarkt is op loopafstand te bereiken. In de buurt van de woonruimte vind je het Burgemeester van Nispenpark, een klein parkje om fijn doorheen te wandelen. Het centrum van Hillegom bereik je gemakkelijk binnen 15 minuten lopen. Hier kun je winkelen, maar ook genieten van de terrasjes en diverse eetgelegenheden die het centrum van Hillegom kent.
Hillegom is een plaats en gemeente in de Bollenstreek in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De plaats is erg bekend om de jaarlijkse Bloemencorso die eind april door het dorp rijdt.

Maandelijkse kosten

Voor deze woonruimte betaal je maandelijks € 475,- per maand exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je maandelijks een niet verrekenbaarbedrag à € 2,60 aan servicekosten.

De getoonde foto’s van de woonruimte zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de daadwerkelijk beschikbare woning.

Direct naar dit object

€475,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 4 Kamers