Hillegom - Hofstraat 25

Eengezinswoning

Deze keurige jaren ’20 woning in de Oranjebuurt in Hillegom heeft meerdere slaapkamers, een woonkamer en beschikt over eigen sanitaire voorzieningen. De woonoppervlakte bedraagt ongeveer 75 vierkante meter. Dit prachtige huisje heeft ook een eigen achtertuin. Voor de deur kun je gratis parkeren.

Over de omgeving

Hillegom is een plaats en gemeente in de Bollenstreek in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Historische steden als Haarlem en Leiden liggen in de nabije omgeving. De woning ligt in het centrum van Hillegom. Je staat dus binnen enkele minuten in de gezellige winkelstraat van Hillegom en vanuit daar loop je gemakkelijk door naar verschillende leuke eetgelegenheden. Ook de supermarkt is te bereiken op loopafstand. De plaats is erg bekend om de jaarlijkse Bloemencorso die eind april door het dorp rijdt.

Wil je liever de rust opzoeken? Met de auto sta je binnen een klein half uurtje op het strand en het groene van Nispenpark ligt om de hoek.

Maandelijkse kosten

Deze tijdelijke huurwoning kun je bewonen voor €525,- per maand exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je een niet verrekenbaar bedrag van €1,50 aan servicekosten.

De getoonde foto’s zijn ter indicatie en kunnen afwijken per beschikbare woonruimte.

Direct naar dit object

€525,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 4 Kamers