Hendrik-Ido-Ambacht - Margrietstraat 25

Hendrik-Ido-Ambacht Margrietstraat 25

Eengezinswoning

De woning ligt in een uitermate mooie groene woonomgeving met diverse winkels direct om de hoek! Op dit moment is er een hoekwoning vrij. Voorzien van een ruime woonkamer, meerdere slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. Niet geheel onbelangrijk, er is zowel een vrij ruime voor-/ als achtertuin aanwezig. Groene vingers gezocht! Er wordt namelijk wel verwacht dat je de tuin netjes zal onderhouden. 

Wonen in Hendrik-Ido-Ambacht

Zoals hierboven al aangegeven bevindt de woning zich nabij diverse winkels. Winkelcentrum de Schoof beschikt over supermarkten, een vishandel, kaaswinkel en vele andere winkels. Je kunt hier dus uitstekend terecht voor je dagelijkse boodschappen. Ook is er wekelijks een markt.

Bereikbaarheid woning

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt, een bushalte om 4 minuten lopen en daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

Het bekende Burgemeester Baxpark is op 15 minuten loopafstand te vinden. Hier worden regelmatig evenementen georganiseerd. Denk o.a. aan een hip Foodtruck Festival of optredens van diverse artiesten tijdens het gezellige Bevrijdingsfestival.. Natuurlijk kan je ook gewoon op zondag een lekkere wandeling maken in alle rust.

Maandelijkse kosten tijdelijke huurwoning Hendrik-Ido-Ambacht

De maandelijkse kosten bedragen € 525,-. Daarnaast betaal je iedere maand € 3,41 aan servicekosten.

De getoonde foto’s zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Direct naar dit object

€525,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 4 Kamers