Hendrik-Ido-Ambacht - Margrietstraat 18

Eengezinswoning

Per direct: Diverse eengezinswoningen beschikbaar!

De woningen liggen in een uitermate mooie groene woonomgeving met diverse winkels direct om de hoek! Wij bieden verschillende woonruimtes aan, waaronder hoekwoningen en tussenwoningen. Voorzien van een ruime woonkamer met aparte keuken, meerdere slaapkamers en een badkamer op de verdieping. Niet geheel onbelangrijk, er is zowel een vrij ruime voor-/ als achtertuin. Groene vingers gezocht! Er wordt namelijk wel verwacht dat je deze netjes zal onderhouden.

Wonen in Hendrik-Ido-Ambacht

Zoals hierboven al aangegeven bevindt de woning zich nabij diverse winkels. Winkelcentrum de Schoof beschikt over supermarkten, een vishandel, kaaswinkel en vele andere winkels. Je kunt hier dus uitstekend terecht voor je dagelijkse boodschappen. Ook is er wekelijks een markt.

Bereikbaarheid woning

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt, een bushalte om 4 minuten lopen en daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

Het bekende Burgemeester Baxpark is op 15 minuten loopafstand te vinden. Hier worden regelmatig evenementen georganiseerd. Denk o.a. aan een hip Foodtruck Festival of optredens van diverse artiesten tijdens het gezellige Bevrijdingsfestival.. Natuurlijk kan je ook gewoon op zondag een lekkere wandeling maken in alle rust.

Maandelijkse kosten tijdelijke huurwoning Hendrik-Ido-Ambacht

De maandelijkse kosten bedragen € 525,- voor een tussenwoning en € 600,- voor een hoekwoning. Daarnaast betaal je iedere maand € 3,41 aan servicekosten.

De getoonde foto’s zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Direct naar dit object

€525,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 4 Kamers