Helmond - Willem Beringsstraat 99

Helmond Willem Beringsstraat 99

Eengezinswoning

Deze leuke woning komt met een woonoppervlakte van ongeveer 80m². Het is een fijne woning met meerdere slaapkamers en een nette keuken. Via de hal kom je bij de ruime woonkamer uit die doorloopt naar de eetkamer en open keuken. Door de grote ramen in de woonkamer en keuken komt er veel natuurlijk licht de woning in. Achter in de woning bevinden zich de badkamer en een apart toilet. Boven heb je de beschikking over meerdere slaapkamers. In de mooie achtertuin kun je heerlijk genieten van de warme zomerdagen. Ideaal voor een BBQ of een drankje in de zon.

Over de locatie

De woning bevindt zich op korte afstand van diverse voorzieningen zoals scholen, winkels, een speeltuin en sportcomplex ‘De Braak’. Op nog geen 15 minuten fietsen van de woning sta je midden in het centrum van Helmond. Daarnaast bereik je via verschillende uitvalswegen in korte tijd de snelweg. Wanneer je behoefte hebt aan wat rust, kun je heerlijk gaan wandelen in het Natuurgebied De Bundertjes wat zich op nog geen 10 minuten fietsen afstand bevindt van de woning.

Maandelijkse kosten

Belangrijk om te weten:

Bij deze antikraakwoning worden twee personen geplaatst.
De bruikleenvergoeding bedraagt dan slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra. De bijkomende servicekosten betreffen maandelijks €4,00.

Let op: de getoonde foto’s zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de daadwerkelijk beschikbare woonruimte.

Direct naar dit object

€130,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 4 Kamers