Helmond - Vondellaan 7

Verhuurd

Boven- en/of Benedenwoning

In Helmond hebben wij antikraakwoonruimtes beschikbaar. Hieronder hebben we beneden- en bovenwoningen in ons aanbod. Bij een benedenwoning heb je beschikking over een eigen buitenruimte. Deze mis je in een bovenwoning, maar daar krijg je dan een extra slaapkamer voor terug. Verder beschikken ze beiden over een woonkamer, slaapkamer, badkamer en eigen berging.

De woningen zijn gelegen in een nette woonwijk aan een doorgaande weg met parkeergelegenheid voor de deur. Op loopafstand van de woning tref je een bushalte en het treinstation van Helmond is gemakkelijk met de fiets te bereiken. Je hebt een prachtig uitzicht over het water.

Over Helmond

Helmond ligt in het zuidoosten van Brabant en wordt omringd door plaatsen zoals Gemert, Deurne, Asten, Mierlo, Nuenen en Son. Met de trein ben je vanaf station Helmond al in een kwartier in het centrum van Eindhoven, waar je kunt genieten van de Eindhovense gezelligheid.

Kosten antikraak beneden- bovenwoning

Om hier antikraak te wonen betaal je bij samenwonen slechts € 100,- per persoon per maand, exclusief gas, water en elektra. Als je er alleen gaat wonen betaal je maandelijks € 150,- exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je maandelijks een vast en niet verrekenbaar bedrag à € 8,25 aan servicekosten.

Onze voorkeur voor deze woonruimte gaat uit naar het plaatsen van twee personen.

Direct naar dit object

€100,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 2 Kamers