Helmond - Van Hoofstraat 7

Helmond Van Hoofstraat 7

Eengezinswoning

Over deze woning

In Helmond is deze leuke eengezinswoning beschikbaar. De woning heeft een oppervlakte van ongeveer 80m². Je krijgt dus een zee aan ruimte tot je beschikking. De woning beschikt over meerdere slaapkamers en een keuken. Via de hal kom je bij de ruime woonkamer uit die doorloopt naar de open keuken. Door de grote ramen in de woonkamer en keuken komt er veel natuurlijk licht de woning in. Achter in de woning bevinden zich de badkamer en een apart toilet. Op de eerste verdieping heb je de beschikking over maar liefst drie slaapkamers. In de mooie achtertuin kun je heerlijk genieten van de warme zomerdagen. Ideaal voor een BBQ of een drankje in de zon.

Over de locatie

De woning bevindt zich op korte afstand van diverse voorzieningen zoals scholen, winkels, een speeltuin en sportcomplex ‘De Braak’. Op nog geen 15 minuten fietsen van de woning sta je midden in het centrum van Helmond. Daarnaast bereik je via verschillende uitvalswegen in korte tijd de snelweg. Wanneer je behoefte hebt aan wat rust, kun je heerlijk gaan wandelen in het Natuurgebied De Bundertjes wat zich op nog geen 10 minuten fietsen afstand bevindt van de woning.

Maandelijkse kosten

Belangrijk om te weten:
Bij deze antikraakwoning worden twee personen geplaatst.
De bruikleenvergoeding bedraagt dan slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra. Naast deze kosten wordt er maandelijks een niet verrekenbaar bedrag van €4,00 aan servicekosten gevraagd.

Let op: de getoonde foto’s zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de daadwerkelijk beschikbare woonruimte.

Direct naar dit object

€130,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 4 Kamers