Helmond - Van der Weidenstraat 5

Eengezinswoning

In Stiphout-Dorp komen verschillende knusse woonruimtes beschikbaar. We zijn op zoek naar woningzoekenden die hier graag willen wonen.
De woonruimtes hebben een oppervlakte van ongeveer 53 m² en kunnen dus met dit relatief kleine oppervlakte absoluut als knus worden beschouwd. De ruimtes zijn voorzien van een klein tuintje, eigen voordeur en een bergzolder. Naast een woonkamer beschikken de woonruimtes over twee slaapkamers. Een van de slaapkamers heeft een eigen balkon.

Over Stiphout-Dorp en omgeving

Stiphout-Dorp is een betrekkelijk rustige buurt in Helmond. De beschikbare woonruimtes zullen op termijn worden gesloopt of gerenoveerd waardoor ze nu nog tijdelijk via Interveste kunnen worden bewoond.

Je woont hier op een prettige afstand van het centrum van Helmond (binnen 15 minuten fietsen), waar je terecht kunt om te kunnen shoppen en kunt genieten van een hapje eten in de restaurantjes die Helmond kent. 
In een kwartier fietsen kom je bij het station van Helmond. Hiervandaan kun je omliggende en bruisende steden zoals Eindhoven gemakkelijk bereiken.

Maandelijkse kosten

Voor deze knusse woningen betaal je per maand slechts € 105,- per persoon per maand wanneer je hier wilt samenwonen. Als je er alleen gaat wonen dan betaal je € 160,- per maand. De servicekosten bedragen €1,60 per maand.

Direct naar dit object

€105,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 3 Kamers