Helmond - Matthijs Vermeulenstraat 32

Appartement

Aan de rand van het centrum van Helmond hebben we een leuk appartement beschikbaar. Het appartement heeft een oppervlakte van 47m², beschikt over een slaapkamer en bevindt zich op de 1e etage. Parkeergelegenheid vind je in de straat.

Over de woonomgeving

De woonruimte ligt op zeer gunstige afstand van een supermarkt, je kunt er gemakkelijk te voet boodschappen doen. Wanneer je gezellig wilt winkelen dan loop je binnen 5 minuten naar de Elzas Passage. Ook het centrum van Helmond vind je hier vlakbij. Bushaltes zijn op loopafstand en station Helmond bereik je binnen 10 minuten fietsen. Uitvalswegen zoals de N270 en N279 zijn snel en gemakkelijk bereikbaar.  

Over Helmond

Helmond ligt in het zuidoosten van Brabant en wordt omringd door plaatsen zoals Gemert, Deurne, Asten, Mierlo, Nuenen en Son. Sinds 1232 is Helmond officieel een stad geworden. Toch moet de stad veel ouder zijn, Helmond is namelijk ontstaan vanuit een nederzetting die al voor het jaar 1000 bestond. Met ruim 91.000 bewoners is Helmond een gezellige en mooie stad om te wonen. Met de trein ben je al binnen een kwartier in het centrum van Eindhoven, waar je kunt genieten van de Eindhovense gezelligheid.

Maandelijkse Kosten

Voor het appartement betaal je maandelijks € 255,00 exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je maandelijks een vast bedrag van € 40,97 aan servicekosten.
Hierbij kun je maximaal € 58,- aan huurtoeslag terug krijgen van de Belastingdienst.

Direct naar dit object

€255,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 2 Kamers