Helmond - Lindberghplein 34

Verhuurd

Appartement

Goede antikraak-appartementen vlakbij het centrum van Helmond. De antikraak-appartementen zijn uitgerust met een woonkamer, twee slaapkamers, keuken en sanitaire voorzieningen. Je auto kun je makkelijk parkeren bij de voordeur. Heb je geen auto? Met de trein is het ook geen probleem. Bushaltes en NS-station Helmond zijn zowel te voet als op de fiets makkelijk bereikbaar. Snel nog even naar de supermarkt? Deze is ook op loopafstand te bereiken, dus je bent er zo.

In deze appartementen kun je fijn wonen, de omgeving is rustig en op je balkon kun je genieten van het zonnetje in de zomer.

Hou je van sport? In de omgeving vind je een voetbalstadion en een korfbalvereniging. Leuk om je vrije tijd door te brengen in de zomer of om alle wedstrijden op de voet te volgen.

Meld je aan op interveste.nl/inschrijvenom direct kans te maken op deze antikraak-woning en wie weet woon jij straks in het prachtige Helmond.

Over Helmond

Helmond ligt in het zuidoosten van Brabant en wordt omringd door plaatsen zoals Gemert, Deurne, Asten, Mierlo, Nuenen en Son. Sinds 1232 is Helmond officieel een stad geworden. Toch moet de stad veel ouder zijn, Helmond is namelijk ontstaan vanuit een nederzetting die al voor het jaar 1000 bestond. Met ruim 91.000 bewoners is Helmond een gezellig mooie stad om te wonen. Met de trein ben je al binnen een kwartier in het centrum van Eindhoven, waar je kunt genieten van de Eindhovense gezelligheid.

Maandelijkse kosten

Als je in dit appartement wilt samenwonen dan betaal je slechts € 100,- per maand per persoon. Wanneer je liever alleen woont dan betaal je maandelijks € 150,-. Naast deze kosten wordt er maandelijks een niet verrekenbaar bedrag van € 22,50 aan servicekosten gevraagd.

Onze voorkeur voor deze woonruimte gaat uit naar het plaatsen van twee personen.

Direct naar dit object

€100,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 3 Kamers