Helmond - Lindberghplein 28

Verhuurd

Appartement

Dit antikraak-appartement is uitgerust met een woonkamer, twee slaapkamers, keuken en sanitaire voorzieningen. Vanaf je balkon kun je genieten van het zonnetje.
De omgeving is rustig waardoor je in dit appartement fijn kunt wonen.

Parkeren kun je bij de voordeur.
Heb je geen auto? Met het openbaar vervoer kun je vanuit hier gemakkelijk overal komen. Bushaltes en NS-station Helmond zijn zowel te voet als per fiets gemakkelijk te bereiken.

Wil je nog even snel naar de supermarkt? Dat kan, want de supermarkt is ook op loopafstand bereikbaar. Binnen een paar minuten sta je al in de winkel.

Hou je van sport? In de omgeving vind je een voetbalstadion en een korfbalvereniging. Leuk om je vrije tijd door te brengen in de zomer of om alle wedstrijden op de voet te volgen.

Meld je aan op interveste.nl/inschrijvenom direct kans te maken op deze antikraak-woning en wie weet woon jij straks in het prachtige Helmond.

Over Helmond

Helmond ligt in het zuidoosten van Brabant en wordt omringd door plaatsen zoals Gemert, Deurne, Asten, Mierlo, Nuenen en Son. Sinds 1232 is Helmond officieel een stad geworden. Toch moet de stad veel ouder zijn, Helmond is namelijk ontstaan vanuit een nederzetting die al voor het jaar 1000 bestond. Met ruim 91.000 bewoners is Helmond een gezellig mooie stad om te wonen. Met de trein ben je al binnen een kwartier in het centrum van Eindhoven, waar je kunt genieten van de Eindhovense gezelligheid.

Maandelijkse kosten

Als je in dit appartement wilt samenwonen dan betaal je slechts € 100,- per maand per persoon. Wanneer je liever alleen woont dan betaal je maandelijks € 150,-.
Naast deze kosten wordt er maandelijks een niet verrekenbaar bedrag van € 22,50 aan servicekosten gevraagd.

Onze voorkeur voor deze woonruimte gaat uit naar het plaatsen van twee personen.

Direct naar dit object

€100,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 3 Kamers