Helmond - Jan Stevensstraat 107

Eengezinswoning

In Helmond komt een leuke eengezinswoning beschikbaar. Het is een fijne woning met meerdere slaapkamers en een nette keuken. De keuken is van vele gemakken voorzien zoals een koelkast en een grote oven. De eengezinswoning beschikt over een badkamer plus een apart toilet. De woning is voorzien van een nette laminaatvloer. Verder beschikt de woning over een achtertuin waar je heerlijk van de zon kan genieten komende zomer. Nog een fijne bijkomstigheid is dat er bij de woning meer dan voldoende parkeergelegenheid aanwezig is. 

Locatie

De woning bevindt zich op korte afstand van diverse voorzieningen zoals scholen, winkels, een speeltuin en sportcomplex ‘De Braak’. Op nog geen 15 minuten fietsen van de woning sta je midden in het centrum van Helmond. Daarnaast bereik je via verschillende uitvalswegen in korte tijd de snelweg. Wanneer je behoefte hebt aan wat rust, kun je heerlijk gaan wandelen in het Natuurgebied De Bundertjes wat zich op nog geen 10 minuten fietsen afstand bevindt van de woning. 

Maandelijkse kosten

Voor deze woning betaal je per maand € 400,- exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je maandelijks een niet verrekenbaar bedrag van € 4,- per maand voor servicekosten.

De getoonde foto’s van de binnenzijde zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Direct naar dit object

€400,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 3 Kamers