Eengezinswoning
Helmond - Dokter Ledelstraat 51

Helmond Dokter Ledelstraat 51

Eengezinswoning

Over deze woning

In Helmond is deze leuke eengezinswoning beschikbaar. De woning heeft een woonoppervlakte van ongeveer 74m². Je krijgt dus zeeën aan ruimte tot je beschikking. De woning beschikt over meerdere slaapkamers en een keuken. Via de hal kom je bij de ruime woonkamer uit, die doorloopt naar de eetkamer en open keuken. De woning beschikt over een badkamer en een separaat toilet. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers. In de mooie achtertuin kun je heerlijk genieten van de warme zomerdagen. Ideaal voor een BBQ of een drankje in de zon.

Over de locatie

De woning bevindt zich op korte afstand van diverse voorzieningen zoals scholen, winkels, een speeltuin en sportcomplex ‘De Braak’. Op nog geen 15 minuten fietsen van de woning sta je midden in het centrum van Helmond. Daarnaast bereik je via verschillende uitvalswegen in korte tijd de snelweg. Wanneer je behoefte hebt aan wat rust, kun je heerlijk gaan wandelen in het Natuurgebied De Bundertjes wat zich op nog geen 10 minuten fietsen afstand bevindt van de woning.

 

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 140,- per persoon, per maand. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 210,- per maand. Deze bedragen zijn exclusief gas, water en elektra. Ook wordt er een maandelijks bedrag van € 4,00,- aan servicekosten in rekening gebracht. 

Let op: de getoonde foto’s zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Direct naar dit object

€140,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 4 Kamers