Helmond - Bakelsedijk 6

Kamer

Deze kamers zijn speciaal beschikbaar voor studenten.

In een voormalig hotel in Helmond hebben wij twee kamers beschikbaar. Je kunt je woonruimte zo bijvoorbeeld delen in een woon- en een slaapgedeelte. Studeer je aan de Technische Universiteit Eindhoven of ga je naar Hogeschool Eindhoven of de Automotive Campus in Helmond? Dan zit je hier goed! Wij zijn voor dit pand namelijk specifiek op zoek naar studenten!

Openbaar vervoer naar o.a. Eindhoven

Vanuit deze studentenkamer is het openbaar vervoer goed bereikbaar. Bushaltes tref je op slechts 5 minuten loopafstand en per fiets ben je ook al binnen 5 minuten op station Helmond.
De trein van Helmond naar Eindhoven doet er slechts 13 minuten over om naar Eindhoven Centraal te rijden. Super handig voor studenten die aan het vlakbij het station TUE en Fontys Hogeschool studeren.

Naast openbaar vervoer zijn ook andere gemakken zoals bijvoorbeeld een supermarkt op een fijne afstand van de woonruimte gelegen.

In dit voormalige hotel zijn onder andere drie badkamers, meerdere toiletten, een algemene keuken en een bar aanwezig. Deze deel je met je medebewoners. De kamer is voorzien van vloer- en raambekleding en er is een internetverbinding aanwezig. Instapklaar dus!

Maandelijkse kosten

Je betaalt aan maandelijkse kosten € 298,-. Dit bedrag is exclusief de maandelijkse servicekosten die zijn vastgesteld op €1,50.

Direct naar dit object

€298,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 1 Kamers