Kamer
Heiloo - Ter Coulsterlaan 13

Heiloo Ter Coulsterlaan 13

Kamer

Dit driekamerappartement in Heiloo ligt op 500 meter vanaf Winkelcentrum ’t Loo. Het appartement is van alle gemakken voorzien.

Binnen in het appartement

Aan de rechterkant van de hal leiden de deuren je naar de badkamer en de eerste slaapkamer. Als je na binnenkomst gelijk rechtdoor loopt, betreed je de woonkamer van ruim 20 vierkante meter.

Door de grote ramen in de kamer kun je genieten van veel natuurlijke lichtinval en gezien de hoeveelheid natuur rondom het pand is de kans groot dat je een groen uitzicht hebt (afhankelijk van het jaargetij uiteraard).

De woonkamer geeft je ook toegang tot de keuken en de tweede slaapkamer. De keuken is voorzien van kastjes en opbergruimte voor al je boodschappen. In de grote tweede slaapkamer heb je meer dan genoeg ruimte om een royaal bed te plaatsen.

Buiten het appartement

Je kunt je ochtend hier heerlijk beginnen door de gordijnen te openen en de tuin in te lopen zodat je door de vroege ochtendbries in een keer klaarwakker kan worden.

In de tuin heb je ook nog een schuurtje tot je beschikking die je kunt gebruiken voor het plaatsen van je fiets of eventuele (tuin-)gereedschap.

Amsterdam en Alkmaar

De afstand naar Station Heiloo is slechts 1000 meter. De trein brengt je naar Amsterdam of Alkmaar. Beide steden zijn overigens ook te bereiken via de weg die langs Heiloo loopt. Heiloo ligt op minder dan een kwartier rijden van Alkmaar.

Maandelijkse kosten

Belangrijk om te weten:
Bij deze antikraakwoning worden twee personen geplaatst.
De bruikleenvergoeding bedraagt dan slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra. De bijkomende servicekosten betreffen maandelijks €12,30.

Let op: de getoonde foto’s zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de daadwerkelijk beschikbare woonruimte.

Direct naar dit object

€130,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 3 Kamers