Heeze - Jan Deckersstraat 6

Bedrijfsruimte

In dit fantastische pand in het Noord-Brabantse Heeze komen meerdere ruimtes beschikbaar voor ondernemers. De ruimtes zijn geschikt voor bijvoorbeeld startende ondernemers die op deze manier tegen lage bruikleenkosten de volgende stap in hun carrière willen zetten. Uiteraard zijn de werkruimtes ook beschikbaar voor ondernemers die uit willen breiden. 

Over de werkruimtes

De ruimtes verlenen zich uitstekend voor eventuele kantoorwerkzaamheden. De werkruimtes variëren in grootte maar zijn gemiddeld 25m². Het pand is netjes en zorgvuldig onderhouden en dat willen we uiteraard behouden.

Over de locatie

Het pand heeft een ideale locatie, namelijk midden in het centrum van het dorp Heeze. Gunstiger kan niet! Voor de deur is er meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid. Heeze heeft een uitstekende verbinding ten opzichte van Eindhoven. De bruisende zakenstad is namelijk binnen 20 min. per auto te bereiken. Ook is er een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer. Zo is er uiteraard een busverbinding naar omliggende plaatsen. Verder beschikt Heeze over een treinstation. De trein brengt je binnen 10 min. naar het centrum van Eindhoven. Ideaal!

Over de kosten

De maandelijkse kosten bedragen €300,- per maand inclusief gas, water en licht.

Direct naar dit object

€300,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 1 Kamers