Heemskerk - Debora Bakelaan 204

Verhuurd

Appartement

Aan de Debora Bakelaan komt een antikraak-appartement beschikbaar. De gallerijflat waarin het apprtement zich bevindt, is gebouwd in 1970. Het appartement beschikt over een woonkamer, keuken, twee slaapkamers, sanitaire voorzieningen, balkon en een bergruimte op de begane grond.

Rondom het complex zijn er voldoende parkeerplekken en er is een fietsenstalling aanwezig.

Over de woonomgeving

Voorzieningen zoals supermarkten zijn vanaf deze woonplek gemakkelijk te bereiken. Dit kan zowel lopend, per fiets als met de auto. Een grotere winkelpassage bereik je binnen 10 minuten fietsen. Ga bijvoorbeeld naar de groenteboer, visboer of haal een lekker broodje.

Je woont op loopafstand van het centrum van Heemskerk waar je gezellig een dagje kunt winkelen of een hapje eten. Openbaar vervoer zoals bushaltes bereik je lopend binnen enkele minuten en station Heemskerk is op fietsafstand. Snelwegen A22 en A9 zijn makkelijk te bereiken.

Maandelijkse kosten

Voor dit 3-kamerappartement aan de Debora Bakelaan betaal je slecht € 100,- per persoon per maand aan maandelijkse kosten, exclusief gas, water en elektra. Als je liever alleen woont betaal je € 150,- per maand, exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je een vast en niet verrekenbaar bedrag van € 158,- aan servicekosten, dit is inclusief stookkosten en waterverbruik.

Let op: De getoonde foto’s zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimtes.

[youtube:2-149W0su60:Kasteel Heemskerk met de flats erachter]

Direct naar dit object

€100,-

Object kenmerken
  • antikraak
  • 3 Kamers